Този тест с избор на символ се използва от психолозите, като начин да определят какво се крие в подсъзнанието на дадения човек. Пред вас виждате мазе, в което са се натрупали много различни неща.

Кое е първото нещо, което видяхте? Може би искате да се отървете от него?

Този тест за 2 минути разкрива какво се крие в подсъзнанието ви. Нищо чудно, че се използва от психолози!

Люлка

Люлката символизира вашия сексуален живот. Може би в този момент чувствате липса на интимност. В допълнение, този знак може да символизира сексуална мания, която произхожда от вътрешни проблеми.

Кутии

Правоъгълните кутии са отражение на самоличността на дадения човек. С какво са пълни? Какво е скрито в тях? Прозрачни ли са или през тях не може да се види нищо? Ако изберете този символ, ще трябва да помислите. Можете да направите директна аналогия: каквито са характеристиките на кутиите, това е вашето състояние в момента.

Счупено огледало

Огледалото символизира нас самите. Ако изберете този предмет, вие сте претоварени и неуверени. Възможно е да стоите на кръстопът и да не знаете какво да направите. Също така, този знак може да ви каже, че се борят две личности във вас и вие не можете да бъдете истинското си Аз.

Колело

Колелото е символ на връзката между вас и външния свят. Ако изберете този символ, това означава, че сте в задънена улица. Бягате в кръг и не можете да стигнете до целта си. Спрете. Състоянието ви напомня за бягащ хамстер на колело.

Чук

Този символ означава, че сте направили всички усилия за постигането на вашите желания и за вас няма значение колко далеч ще отидете. Дори нямате нищо против насилието, ако се наложи.

Кукла

Куклата представлява връзката ви с детството. Вие се страхувате от порастването заради старостта. Всяка настъпваща година предизвиква у вас страх и вие се опитвате по всякакъв начин да предотвратите стареенето. Може би се опитвате външно да изглеждате по-млади.

Книги

Книгите са символ на знанието и в последствие на живота. Въпреки това, ако те сте ги поставили в мазето, най-вероятно сте загубили смисъла на съществуването си.

Картина

Картината – ясен знак, че царува пълна хармония в живота ви. Живеете в пълна хармония със себе си и с другите. Към близките си се отнасяте с разбиране.

Решетка

Признак за тайна, изолация и откъсване. Вероятно в този момент се чувствате депресирани или сте в много потиснато настроение. Вие се тревожите и не знаете как да продължите да живеете.

Счупен стол

Счупените мебели символизират период на стрес, несигурност и липса на почивка.

Кошница с ябълки

Тя показва, че се намирате на пътя на знанието, мъдростта и постигането на лично щастие.

Вижте още: Тест, с който ще разберете кое е наистина важно за вас

Стълба

Стълбата символизира прехода към нещо ново. За кратко време ще постигнете целта си. Но имайте предвид, че стълбата в случая не води до никъде. Може би ще срещнете трудности. Само отношението ви към препятствията може да предреши изхода: ако сте плахи – няма да получите нищо; гордо преодолейте всички трудности и благоприятният изход е гарантиран.

Какво мислите за резултатите от този тест? Споделете го с приятелите си!