НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чудесна рецепта против кашлица – подходяща за деца и възрастни

Чудесна рецепта против кашлица – подходяща за деца и възрастни

0
Чудесна рецепта против кашлица – подходяща за деца и възрастни
Чудесна рецепта против кашлица – подходяща за деца и възрастни

Използвайте това средство, ако страдате от кашлица.

От автора: Споделям моето спасение от кашлицата. Детето ми започна да ходи на детска градина и постоянно кашляше. Лекарите непрекъснато му предписваха антибиотици, 2 седмици по-късно нямаше никакъв резултат. Знаете, че няма по-лош момент, от този, когато детето ви кашля.

Свекървата ми препоръча ряпа с мед. Аз реагирах скептично на съветите й, но напразно. Три дни по-късно не можех да повярвам на очите си – детето започна да кашля по-рядко. Седмица по-късно кашлицата премина. Вече не използвах никакви лекарства. Съжалявам, че не знаех за тази рецепта преди и е измъчих детето толкова дълго време.

Изрежете средата на черна ряпа (можете да я купите от бабите на пазара), запълнете тази среда с мед. Накиснете, докато медът стане течен (като сироп) и давайте на детето си по 1 чаена лъжичка три пъти на ден. С това средство ще преодолеете кашлицата на 100%.

Вижте още: Дафиновият лист премахва високото кръвно налягане и диабета!

Като цяло забравих за всички останали лекарства против кашлица, но в хладилника си винаги пазя черна ряпа.

P.S. уверете се, че детето ви няма алергия към меда или ряпата. Ако не може да консумира мед, можете да добавите кристална захар. Тя помага също!

Споделете статията с приятелите и близките си!