НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Това, което първо забележите на снимката, разкрива какъв човек сте

Това, което първо забележите на снимката, разкрива какъв човек сте

Това, което първо забележите на снимката, разкрива какъв човек сте
Това, което първо забележите на снимката, разкрива какъв човек сте

Този психологически тест на Херман Роршах ще разкрие какъв човек сте на базата на това, което първо ще забележите на снимката. Искате да разберете какво е емоционалното ви и психическо състояние? Просто трябва да погледнете това петно, а това което видите първо, ще ви разкрие какво е отношението ви към другите хора. Прочетете резултатите от теста и научете повече за себе си …

Двама души се целуват
Вие сте големи филантропи. Вие сте много общителни и искате да прекарвате време сред хората. Пълни сте с увереност и лесно влизате в контакт с непознати. По природа вие сте позитивни и изключително креативни.

Прилеп
За някои хора, прилепът е символ на злото, докато за други това животно символизира свободата. Ако обичате комиксите, може би сте разпознали знака “Батман” на тази рисунка. Ако направите анализ на този герой, ще научите нещо за себе си. Ако прилепът ви напомня на вампир, помислете дали не се чувствате изтощени или уплашени.

Животни
Помислете на кои животни ви напомня тази рисунка и как ги виждате. Ако видите опасно диво животно, което се бори, може би тайно да чувствате недоверие към хората.

Тъмен облак
Каква символика има черният дим за вас? Напомня ли ви цигарите, които свързвате със страст или огън, който унищожава всичко, до което се докосне?

Две лица
Във вас има две личности, които се борят за контрола на вашите мисли и действия. Всеки има такова противоречие в себе си, но при някои хора това е по-изразено. Дали лицата са едно към друго, враждебни ли са или не?

Пеперуда
Попитайте се какво е пеперуда за вас. Символизира ли нежността и спокойствието или пеперудата е въплъщение на свободния дух? Пеперудата е трансформация, но и социален живот. Ако виждате пеперуда с широко разперени криле в картината, вие вероятно сте приятелски настроени и имате много приятели.

Ангел
Ангелът представлява защита, духовност и невинност. Вие се обръщате към ангелите за помощ, когато сте подложени на стрес и очаквате да ви помогнат да разрешите проблемите в живота си.