НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 7 признака на хората със силно биополе. А вие от тях ли...

7 признака на хората със силно биополе. А вие от тях ли сте?

0
7 признака на хората със силно биополе. А вие от тях ли сте?
7 признака на хората със силно биополе. А вие от тях ли сте?

7 признака на хората със силно биополе

Първи признак: ако аурата е чиста и силна, човекът почти не се разболява. Когато аурата е оскъдна, човек се преуморява, има чести главоболия, хронични заболявания, лесно настива. Понякога се появяват усложнения и по-сериозни заболявания.

Втори признак: силното биополе дава на своя притежател невероятен късмет във всички дела. Общо казано, хората със силна енергия винаги имат по-голяма вероятност да постигнат успех без значителни усилия.

Трети признак: силната аура се усеща, тъй като човек излъчва оптимизъм. Когато застанете до такъв човек, искате да действате, да завладеете света и виждате всичко в приятна светлина. Ако това лице е от противоположния пол, тогава е много лесно да се влюбите в него.

Четвърти признак: хората с високо ниво на енергия по-трудно привличат проблеми. Това не означава, че тези хора нямат никакви проблеми, просто не им причиняват такъв дискомфорт.

Пети признак: ако човек има високо ниво на енергия, тогава той най-вероятно е лидер. Да водиш другите и да бъдеш слаб са две неща, които са противоположни.

Шести признак: силна аура – силно тяло. Когато човек е силен духом, той е силен и физически. Той е издръжлив, не се изморява лесно и винаги готов да завладее нови върхове.

Седми признак: съзнанието е отворено. Тези хора не се страхуват да експериментират, да разширяват обхвата си, да гледат отвъд хоризонта. Силната енергия позволява да не се страхувате от промяната, дори я обичате. Това отново доказва, че животът е динамичен. Животът е промяна и постоянна трансформация.

Невъзможно е у вас да са налице само два от признаците, а не всички заедно. Просто са развити по различен начин. Има малки отклонения или аномалии, но като цяло всеки от признаците се развива с увеличаването на биополето. Ние просто трябва да работим върху енергията и мирогледа си – тогава всичко ще се получи.