НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тази къща е малка, но само вижте какво има вътре!

Тази къща е малка, но само вижте какво има вътре!

0
Тази къща е малка, но само вижте какво има вътре!
Тази къща е малка, но само вижте какво има вътре!

Създателят на тази къща, американският архитект Крис Хейнинг, не очаквал, че неговият компактен дизайн ще стане толкова популярен и ще бъде затрупан от огромен брой поръчки.

Идеята за подобна къща се родила, след като се върнал от Азия. Той живял в Япония, Индия и Китай в продължение на около 20 години. Умението на жителите на тези страни да планират вътрешното пространство е просто изумително – те успяват да съберат всичко необходимо за един комфортен живот в няколко квадратни метра.

А след завръщането си Крис изгражда първата си компактна къща дълга 6 и широка 3 метра и поставя всичко необходимо за живот вътре. Нека да погледнем вътре.

Отвън тази къща изглежда по-скоро като беседка.

Но влязохме в светлата всекидневна с голям диван.

По стълбите към горния етаж има скрити кутии за съхранение и камина.

Кухня с електроуреди, място за хранене и телевизор.

Кухнята се използва 100% и е оборудвана с много шкафчета и рафтове.

На втория етаж има просторно легло с нощни шкафчета.

До кухнята има мивка.

Банята е с тоалетна и мини вана.

Сега Крис прави такива къщи по поръчка на цена от $ 60 000. Те се сглобяват и транспортират до мястото за инсталация в почти готови форми. Може би цената не изглежда толкова ниска, колкото самата къща, но ще се съгласите, че експертното замисленото вътрешно оформление предизвиква възхищение.

Вижте още: 7 етапа на любовта, които със сигурност трябва да знаете

Ако и вие сте харесали невероятната къща на Крис, не забравяйте да я споделите с приятелите си, може би някой просто мисли за това как да събере спалня, кухня и всекидневна в студиото си.