НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Кутрето ви може да разкрие много нови неща за вас

Кутрето ви може да разкрие много нови неща за вас

0
Кутрето ви може да разкрие много нови неща за вас
Кутрето ви може да разкрие много нови неща за вас

Какво крие кутрето ви!?

Вярвате или не в науката хиромантия е въпрос на личен вкус. Въпреки това, ръцете на всички хора са различни и успешно могат да се разделят в няколко категории.

В този случай формата и дължината на кутрето дели хората на три основни типа. Намерете по-долу вашия тип и разберете нещо ново за вашия характер.

Първи тип

Върхът на кутрето се намира близо до границата на първата фаланга на безименния пръст. Вие сте балансирана личност, която има склонност към ред и порядък. Не в смисъл, че всичко се измерва с линия и по шаблон, а просто всяко нещо има своето място. И честно казано не разбирате онези, които хвърлят дрехи из апартамента си. Вие действате само след като сте се запознали с дадения въпрос. Винаги се стараете да давате разумен и обоснован отговор, без значение какъв е бил въпроса. Следователно, имате репутацията на мъдър човек сред приятелите си.

Втори тип

Ако малкият ви пръст не достига нивото на фалангата на съседния пръст – вие сте потенциален емпат. Това не е обида, а по-скоро съчувствие. Усещате по-силно емоциите и чувствата на другите хора и сте ориентирани в света към сърцето, а не към мозъка. Стремите се искрено да помогнете на онези, които са в трудно положение, дори в ущърб на собствените си интереси. Но колко често безчестният свят оценява делата ви според заслугите? Това ви кара да живеете понякога в непоносима меланхолия и обида.

Вижте още: Не бива в портфейла си да носите икона! Ето защо!

Трети тип

Човекът с дълго кутре е почти винаги прагматик, целенасочен единак. Лесно пазите тайни, не правите прибързани действия и игнорирате мнението на мнозинството. Какво полезно дело са направили за вас всички тези хора? Още нищо? Това означава, че не можете да разчитате на никого – всичко си има цена, която трябва да платите. Това винаги е вярно във вашето отношение, независимо дали става въпрос за работа или романтични дела. А тези, които разпознават тази черта във вас, ще бъдат третирани по съвсем различен начин от сивата маса в мнозинството.