НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Интересен тест с цветя само за жени

Интересен тест с цветя само за жени

Любимото ви цвете разкрива черти от характера ви
Любимото ви цвете разкрива черти от характера ви

Любимото ви цвете разкрива черти от характера ви. Изберете цветето, което бихте искали да получите като подарък от любимия.

Коя жена не обича цветя? Някои обичат цветя в букети, докато други ги харесват в саксии, но въпреки това настроението на всяка жена се подобрява, ако любимият й мъж й подари цветя.

Предлагаме ви прост и интересен тест.

Ако изберете две, това означава, че и двете енергии присъстват във вашия характер.

Ако любимите ви цветя са рози
Вие сте кралица, която знае собствената си цена! Кралицата е честна към себе си и към другите хора. Понякога, хората около вас страдат от прекалената ви прямота, но естественият ви чар ги кара скоро да забравят за това.

Вие сте искрени и силни и това очарова всички, които са близо до вас. Ако харесвате някого, тогава го сгрявате с топлината си като слънцето. Ако това не е така, тогава няма да го скриете, най-вероятно човекът ще го почувства от първите секунди на комуникацията с вас.

Оптимизмът и увереността, че все още можете да се изправите срещу всяко предизвикателство, ви помага да вървите през живота с гордо вдигната глава.

Ако любимите ви цветя са божури
Вие сте самата Женственост! Винаги млади по душа, мечтателни, нежни, любящи. Имате голямо сърце и мъжът, на който ще го подарите ще бъде истински късметлия. Роклите разкриват вашата красота и вашата енергия в пълна сила.

Вие знаете как да мечтаете, защото по някакъв странен начин, мечтите ви се превръщат в реалност. Понякога имате пророчески сънища.

Обичате и знаете как да флиртувате, имате игрив характер. Ако искате да очаровате мъж, тогава за вас е лесно да го направите. Пълни сте с мека енергия, която се излъчва около вас като мека лунна светлина.

Ако любимото ви цвете е лале
Вие сте пълни с дива, искряща енергия, която се разлива в точния за вас момент. Имате очи, които не могат да бъдат забравени. Поглед, който прониква директно в душата.

Хората около вас се стремят да общуват с вас. Вие сте избирателни в общуването и допускате малко хора. Напълно се доверявате на хората, които са близо до вас. Никога не прощавате измамата и предателството.

Животът ви е предмет на истински интерес, а често и на завистта на другите. В повечето случаи, обаче, всъщност не им обръщате внимание.

Ако любимите ви цветя са маргаритки/лайка
Знаете ли, че лайката е едно от най-мощните лекарства, които природата ни е дала. Така е и с вас. Въпреки че през повечето време не си личи външно. Вие сте красиви и пълни със светлина и топла красота. Вие сте лечители.

Имате голям социален кръг, лесно и приятно е да се общува с вас. Много хора са забелязали, че след като общуват с вас, настроението им се подобрява, те се вдъхновяват. Имате топла енергия, давате много в този живот.

Трябва да се грижите повече за себе си и да си угаждате. Тогава животът ви ще бъде прост и приятен. Не пропускайте възможностите, които животът ви предоставя. Успехът ви обича!

Ако любимите ви цветя са гербери
Вие сте любов! Обичате да обичате и състоянието на влюбеност във вас е вашето обичайно състояние. Обикновено сте дълбоко влюбени във всичко в живота – мъж, работа, бизнес. Обичате да пътувате. Домашният уют е приемлив за вас, ако можете да го споделите с любимия човек.

Много сте красиви, когато сте радостни. Имате очарователна усмивка и радостта ви винаги е истинска. Носите радост на всички хора около вас.

Цените всеки ден и обичате приятните и малки неща в живота. Красиви чаши, цветя, музика – всичко това е от голямо значение за вас.

Ако любимото ви цвете е лилиум
По природа сте сдържани, имате идеален вкус и знаете как да се представяте благосклонно. Ако приятелките ви не се обръщат към вас за съвет относно външния вид и стил, тогава правят голяма грешка.

Вижте още: Домашни сладки

Вие сте спокойни и взискателни. Имате много добра интуиция, просто трябва да й се доверявате повече. Нито една тайна няма да остане скрита от погледа ви. Никога обаче няма да обсъждате чужди тайни с непознати. Може да ви се вярва, на вас може да се разчита във всяка ситуация.

Имате красиви черти на лицето. Цените надеждността и острия ум у хората. Предавате се на чувствата трудно, но ако се влюбите, то е много силно.

loading...