НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сушените кори от нар ще ви излекуват и от най-опасните болести!

Сушените кори от нар ще ви излекуват и от най-опасните болести!

Сушените кори от нар ще ви излекуват и от най-опасните болести!
Сушените кори от нар ще ви излекуват и от най-опасните болести!

Сушените кори от нар ще ви помогнат да се излекувате от почти всяка инфекция в организма си!

Дизентерията преминава за 5 часа.

Салмонелоза – за 5 часа.

Стомашна язва – до 1 седмица.

Колит (възпаление на дебелото черво) – за 1 седмица.

Дисбактериоза – за 1 седмица.

Остър апендицит – за 5 часа.

Всичко това се отнася до бързото излекуване чрез воден екстракт от сушени кори нар:

1) Излекувайте се за 5 часа от всички видове дизентерия, салмонелоза, коремен тиф, остър апендицит, като премахнете необходимостта от хирургическа намеса.

2) Излекувайте се за една седмица от следните заболявания: язва на стомаха, чревни язви (на тънкото черво), колит (възпаление на дебелото черво), дисбактериоза.

Ето как да си направите инфузията от вода и изсушени кори от нар!

Приблизителното съотношение между сухите кори нар и врящата вода е 1:20.

В предварително загрята чаша или стъклен буркан поставете около 10-12 грама изсушени кори от нар и изсипете 200 мл вряща вода (можете направо в съда да излеете 200 мл чешмяна вода, 10-12 грама нарови кори и да изчакате да заври, но след като заври трябва веднага да го махнете от котлона). Покрийте с чиния или хартия, сгъната на 4 слоя. Оставете да престои за 25-30 минути и можете да започнете да пиете.

Корите не се изхвърлят, накисването им продължава!

След като кората е била залята с вряла вода, започнете лечението.

За да се излекувате в продължение на 5 часа от: дизентерия, салмонелоза, коремен тиф, остър апендицит – пийте водната инфузия, както следва:

1) След накисването от 25-30 минути, изпийте около половината от течността (половин чаша). Не прецеждате, а продължете да пиете. Покрийте с чинията отново. Ако след 10 минути се чувствате здрави, тогава ако сте имали обичайното стомашно разстройство (диария), сте напълно излекувани. Пийте от тази напитка преди всяко пътуване и няма да страдате от диария или запек.

2) Ако след 10 минути нищо не се е променило, това може би означава, че имате или дизентерия, или салмонелоза, или коремен тиф, или холера. Трябва да си останете вкъщи и след 3 часа да изпиете останалата течност. Процесът на лечение трае 3 часа (3,5- часова инфузия) и ще се възстановите в рамките на 5 часа след началото на лечението.

За да се излекувате за 1 седмица от язва на стомаха, чревни язви, колити, дисбактериоза, пийте инфузията, както следва:

След 25-30 минути накисване, започнете да я пиете. През деня пийте половин чаша инфузия (90-100 мл) на 4 равни части и приемайте на редовни интервали. Пиенето на празен стомах започва още от сутринта – непосредствено след събуждане, а 4-тият прием приключва през нощта – преди лягане.

  • Пийте водната инфузия не всеки ден от седмицата, а през ден. Това е достатъчно за пълното излекуване. Но ако някой иска да се презастрахова, нека да продължи лечението (например ако има стомашна язва, може да повтори седмичното лечение още веднъж);
  • В процеса на лечение не прецеждайте водата.
  • По време на лечението алкохолът е противопоказан!

Вижте още: Подобрете зрението и паметта си със 70%! Това е невероятно!

Същността на лечението се състои в това, че работата на стомашно-чревния тракт бива постоянно потискана от всички бактерии. Сместа помага в образуването на здрави бактерии, които да потиснат работата на болестотворните.

В допълнение, е известно, че Хипократ лекувал с този воден екстракт порязвания и прободни рани. В раната той слагал кърпа, напоена с водна инфузия от сушени кори на нар. Този плат постоянно поддържал влажен, докато раната зарасне.