НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете коте и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

Изберете коте и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

1
Изберете коте и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!
Изберете коте и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

Подсъзнанието ни работи по странен начин. Често имаме мисли, за които не сме наясно и нужди, които не познаваме, които лесно изплуват на повърхността, ако им се даде шанс. Този тест е точно за тази цел. Така че, ако искате да разберете какво се крие във вашия подсъзнателен ум, изберете едно коте и вижте какво означава!

Котенце номер 1
Първото коте представлява индивидуалност. Въпреки че лесно можете да се привържете, не обичате твърде много физическия израз на любов, като прегръдките. Това съответно може да се отнася и за вашия характер, не искате да бъдете притискани или контролирани в отношенията. Това коте също е свързано с мързела. Може да имате навик да отлагате нещата, които трябва да свършите. Ако планирате напред, можете значително да намалите стреса в живота си.

Първото коте също има лапа пред окото. Дали виждате нещата от различни гледни точки, за да разберете по-добре голямата картина, или гледате само от един ъгъл? Ако си мислите за второто, тогава има големи шансове да разширите гледната си точка и да получите по-добра представа за нещата. Тя ще ви помогне във всички области в живота ви, особено на работното място.

Котенце номер 2
Второто коте представлява приятелство. Вие сте много социален и умен човек. Също така сте оригинални и имате способността да правите всичко възможно, за да сте автентични, защото никога не копирате другите, но правите нещата по свой начин. Тъй като сте много социални, обичате да прекарвате време със семейството и приятелите си – много повече, отколкото да сте сами.

Второто коте също държи лапи на ушите си. Слушате, за да чуете или просто чакате паузата, за да можете и вие да кажете нещо? Може да се чувствате сякаш другите не ви разбират, така че трябва да разговаряте (и активно да слушате) с най-близките, за да сте сигурни, че вашите нужди са чути и разбрани.

Котенце номер 3
Третото коте представлява чувствителност. Вие сте много селективни, когато става дума за вашите приятели. Предпочитате да имате двама или трима лоялни приятели, отколкото да бъдете заобиколени от тълпа познати. Често на другите им е трудно да разберат какво всъщност ви се върти в главата. Можете също да сте нервни, ако не получите това, което искате. Вие обожавате рутината, но трябва да напуснете зоната си на комфорт, ако искате да започнете да се движите напред.

Третото коте също има лапа на устата си. Дали искрено казвате вашите нужди или премълчавате, за да запазите мира? Това може да е знак, че е време да поставите ясни граници и да бъдете по-гласни, когато става дума за вас и вашите нужди. Ако говорите от сърце, другите много по-лесно ще разберат това, от което наистина се нуждаете.