НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Петте мъжки зодии с които трябва много да внимавате

Петте мъжки зодии с които трябва много да внимавате

0
Петте мъжки зодии с които трябва много да внимавате
Петте мъжки зодии с които трябва много да внимавате

Има мъже, които са с толкова тежки характери, че дори и най-търпеливите съпруги са принудени да ронят сълзи всеки ден заради сприхавия им характер и липсата на чувство за такт.

Ето и кои са петте най-ужасни мъжки зодии, които според астролозите е най-добре да бъдат избягвани от дамите:

Скорпионът е кралят на трудните характери. Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръхего и нито грам желание да отстъпват. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот, смятат астролози.

Овен – Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Мъжът Овен не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, защото той винаги е прав, а другите… другите не са разбрали, или просто грешат.

Козирог – Изключително независими. Смели са и отстояват мнението си докрай. Хич не се притесняват, че може да им се наложи да тръгнат срещу всички останали. Инатът е второто им аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска.

Риби – Представителите на зодия Риби са твърде особени мъже. Те имат силно развита интуиция, но понякога изпадат в такава дребнавост, че не се вслушват в нея, а се ръководят от една прекалена мнителност. По характер са бунтари, имат си свое мнение за всичко и ако една жена се опита да ги опровергае, може и да загуби любовта им.

Стрелец – Мъжът Стрелец е романтичен идеалист, който обожава да обикаля света. Този мъж е страхотен, само че не обича да си стои вкъщи и от 12 месеца в годината може да топли съпружеското ложе най-много два, три. Поне ако зависеше от него, не би се отказал както от любимата си съпруга, така и от трите си още по-любими млади гаджета