НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вижте как изглежда къщата на милиардера Марк Зукърбърг!

Вижте как изглежда къщата на милиардера Марк Зукърбърг!

0
Вижте как изглежда къщата на милиардера Марк Зукърбърг!
Вижте как изглежда къщата на милиардера Марк Зукърбърг!

Марк Зукърбърг, програмист и основател на социалната мрежа Facebook е един от най-богатите хора на планетата. Ако следва примера на други богати мъже, къщата му трябва да бъде не просто красива и скъпа, но и много луксозна, нали?

Съвсем наскоро, Зукърбърг публикува видео, в което представя новото си изобретение – система за изкуствен интелект, наречена Джарвис, която има ролята на домашен помощник. Докато разказвал как работи, Марк разходил зрителите из къщата си.

Изненадващо е, че в дома на милиардера няма абсолютно никакви украшения от стила на Доналд Тръмп. Всички стаи са обзаведени много скромно и преобладава минималистичния стил.

Зукърбърг показа екстериора и интериора на дома си в Пало Алто. В обектива на камерата попадат няколко стаи, където Марк живее със семейството си. Тази къща е купена за 7 милиона долара преди няколко години и всичко е почти същото, както при закупуването й.

Живеейки в една доста скромна обстановка за тяхното положение, Зукърбърг и съпругата му, са известни със своята благотворителност. Те харчат пари не за златни чинии, а за благотворителност и е невъзможно да не им се възхитим. През 2010 година Марк дори се присъедини към кампаниите за благотворителност на милиардерите филантропи Уорън Бъфет и Бил Гейтс.

Заедно със съпругата си, Присила Чан, Марк планира да насочи 99% от акциите си в Facebook на стойност 45 милиарда долара за благотворителност.

Вижте още: Защо кучетата обичат да седят в краката ви. Дори не сте подозирали!

Ето на това ние казваме щедрост!

Като заключение, бихме искали да дадем Зукърбърг като пример за най-богатите хора. Независимо от факта, че той е един от най-младите милиардери в света, Марк е успял да запази добротата и справедливостта в душата си и да не попадне под властта на парите.

А вие какво мислите за дома му? Споделете впечатленията си в коментарите.

loading...