НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете своето изображение и вижте резултатата!

Изберете своето изображение и вижте резултатата!

1690
0
Изберете своето изображение и вижте резултата!
Изберете своето изображение и вижте резултата!

Изберете картинката, която ви харесва най-много.

Целта не е да размишлявате твърде много, а да решите спонтанно кое изображение най-много ви привлича.

Изберете първосигнално!

34

Номер 1

Ако сте избрали картинка номер, то тогава основната черта на характера ви е откритостта.

Вие сте човек, който се радва на нови запознанства. Отваряте сърцето си за всеки и всичко, като дори понякога рискувате да бъдете наранени, но това не ви кара да се затворите за външния свят.

Никога не показваш страховете и несигурностите си пред другите. Считате, че можете сами да разрешите всичките си проблеми. Същевременно сте винаги готов да помогнете на другите.

Номер 2

Една от основните ви черти – добросъвестен сте.

Вие сте от хората, които обичат да оставят добро впечатление у другите и винаги се стремите да правите нещата както трябва. Като никой друг вие поддържате силното убеждение, че човек не трябва да бъде съден по действията му.

Стараете се да не натоварвате никого, когато се чувствате зле. Светът не бива да ви вижда угрижен или разстроен. Има твърде много скръб и неправда около нас, за да се тревожим за нашите малки проблеми. Живеете, отдавайки живота си за другите.

Номер 3

Ако сте избрали номер 3, означава, че най-вероятно сте много нещастен човек. Може би имате твърде бурно и тежко минало и все още се виждате неговия отпечатък върху вас. Животът може да ви се струва като една лоша и напълно нелогична шега. Все още сте в процес на търсене и на преоткриване на света.

Същевременно предпочитате да не споделяте с никого за вашите мрачни мисли. Знаете, че за всеки човек – включително и за вас – би било по-добре да не споделяте нищо и да запазите негативните си мисли и предричания за себе си. В крайна сметка знаете, че всичко ще приключи добре. А това е просто един труден период, който, обаче, може да бъде преминат успешно.

Вижте още: Замислете се: Тест от 15 провокативни въпроса

Номер 4

Ако сте избрали номер 4, означава, че дълбоко в себе си вие сте философ. Вие сте типа човек, който се тревожи и вълнува от неща, които изглежда не вълнуват повечето хора. Вие сте от малкото, които се опитват да разберат как е устроен и как работи света на едно по-дълбоко и истинско ниво.

Искате да стигнете до дълбочината и същината на нещата. Понякога ви е трудно: сякаш се изгубвате в мислите си, не забелязвате света около вас и мислите за всичко наведнъж.

Понякога откривате отговора на вашите въпроси, но скоро след това започвате отново вашето търсене. Вашият живот е един огромен, безкраен пъзел. Не знаете защо се нуждаете от това, но продължавате да търсите и сглобявате частите. Изберете да не се отказвате!

Номер 5

Този номер е символ на мистерията и загадъчността на вашата душа. Все още не знаете кой сте и къде принадлежите в този свят. Независимо от това вие продължавате напред! Душата ви е море от противоречия, настроенията ви се менят всеки ден, а понякога и няколко пъти на ден. Обикновено, сте общителен, но не обичате да говорите за себе си. За вас е по-интересно някой друг да разказва за живота си. Изберете да бъдете по-смели.

 Номер 6

Вашия избор за очи номер 6 говори за чувствителност. Вие сте от този тип личност, която забелязва всичко и не забравя нищо. Благодарение на това вие живеете в една особена хармония със света около вас. Чувствата ви са дълбоки, действията понякога глупави и недообмислени, но винаги изпълнени с добронамереност. Вие лесно може да се разчуствате – както да се смеете от все сърце, така и да заплачете. Но вие пазите тази ваша крехкост от външния свят. Вместо това му показвате вашият разум и разбиране. Като цяло сте позитивен човек и очаквате само добро от живота. И ако се случи нещо ново и необяснимо в живота, вие сте един от първите, които ще го забележат.

Номер 7

Душата ви гори. Пълен сте с енергия и страст. Чувствата ви са винаги в крайностите. Или обичате с цялото си сърце, или мразите с него. По всеки въпрос и тема имате мнение. За жалост често пропилявате енергията си в това да се тревожите и да се нервирате. Бихте се радвали да престанете с този навик, но ви е трудно. Но има надежда за вас. А хората ви се доверяват, разчитат на вас. За вас е истинска трагедия, ако не успеете да помогнете на някого в нужда.

Номер 8

Ако сте избрали номер 8, то водеща черта е вашата ексцентричност. Вие сте личността с необичайните интереси и убеждения. Може би практикувате нещо древно, което дори не сте споделили с някого: така или иначе няма да ви разберат. За някои хора вие сте доста странна личност. Но, честно да си кажем, това въобще не ви вълнува.

 

 

loading...