НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете дърво и узнайте каква работа е подходяща за вас

Изберете дърво и узнайте каква работа е подходяща за вас

0
Изберете дърво и узнайте каква работа е подходяща за вас
Изберете дърво и узнайте каква работа е подходяща за вас

Дърво е ключовият елемент, който Британската корпорация Magic Circle, включваща пет водещи адвокатски кантори, е решила да използва като разработи бърз тест за да определи силните страни от характера на новите служители. Със заповед на корпорацията известни психолози са разработили интересен метод за определяне на основните професионални качества на служителите. Този тест е пред вас. Вие просто трябва да погледнете картинката и да изберете дървото, което най-много ви хареса. Всеки от стилизираните образи на дървета отговаря на определен характер.

По уверения на учените, резултатите от този кратък тест са верни в 94% от случаите. Разиграйте и вие тази забавна викторина и разберете какви качества на характера ви, трябва да ценят вашите работодатели. Само погледнете картинката и изберете изображение на едно дърво, което най-много ви харесва.

Дърво № 1
Вие се стремите да бъдете най-добри във всичко. За постигането на целта, сте готови да отдадете цялото си време. Затова често работите дори не в името на икономически ползи, а за идеята. Вие сте взискателни както към себе си, така и към другите. При това не сте егоист и с удоволствие споделяте с колегите професионалните си тайни.

Дърво № 2
На първо място за вас е финансовото благополучие. За по-голяма заплата сте готови дори да жертвате комфортните условия на работа, въпреки че и тях твърде високо ги цените. Колегите ви възприемат като труден, но справедлив човек. На подчинените им харесва да работят под ваше ръководство, тъй като поставяте ясни цели и на никой не позволявате да обижда “вашите” хора.

Дърво № 3
Ваше незаменимо качество е общителността. Отлично намирате общ език както с клиентите, така и с колегите си. С удоволствие работите в по-голям колектив, където с право ви смятат за душата на компанията.

Дърво № 4
Преди всичко, вие сте творческа натура. Истински генератор на идеи сте и за това ви ценят вашите колеги. При това вие постоянно се стремите към усъвършенстване, приемайки опита на другите хора и отделяйки много време за самообучение.

Вижте още: Как да превърнем една орхидея в сто? Вижте тайната!

Дърво № 5
Ваше основно качество, което винаги ви помага дори и в най-трудните задача е, че сте устойчиви на стрес. За вас практически е невъзможно да излезете от равновесие. Дори ако работата ви е напрегната, винаги оставате спокоен и хладнокръвно решавате всички проблеми. Нищо в света не е в състояние да ви отклони от набелязания курс.

Дърво № 6
Преди всичко колегите ви са отнасят към вас като към отговорен човек. С вас е приятно да се работи в екип, защото никого няма да подведете. Грижите се за своите колеги и винаги сте готов да им се притечете на помощ. Може да се разчита на вас във всяка ситуация.

Дърво № 7
Притежавате невероятна харизма, която, заедно със забележителния ви ентусиазъм, ви помага да отстоявате своите интереси. Колегите ви познават като пробивен човек и за това особено ви ценят.

Дърво № 8
Вие сте човек на умствения труд. Няма такава загадка, на която не бихте намерили отговора. Колегите ви винаги са щастливи да дойдат при вас за съвет. Въпреки това, не ви харесва физическата работа, предпочитате да постигате резултатите с ума си, а не с груба сила.

Дърво № 9
Вие сте много любознателни и не се страхувате да приемате предизвикателства. Благодарение на тези качества можете да замените почти всеки от колегите си, дори и ако работа му има съвсем различен характер. Именно тази ваша гъвкавост се цени най-много в колектива.

И все пак, психологията е нещо удивително! Невероятно е колко много може да разкаже за вашия характер един прост избор на рисунка. Ако резултатите от този тест съответстват на собствените ви наблюдения, споделете това с приятелите си.