НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!
Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Страдате от болки в коляното? А медикаментозното лечение не дава резултати? Този метод ще ви помогне да се отървете от болката завинаги!

Ние често се сблъскваме с подобен проблем, тъй като при болката в коляното невинаги медицинските методи имат дълготраен ефект, а понякога дори и не работят.

Предлагаме ви рецепта за мехлем, с който да излекува коленете си.

Ако се подуват, ако не можете да ги свивате, слизането под наклон ви е особено трудно, изпитвате остра болка при ходене, третирайте колената си със следния лек: Направете си мехлем сами! Разбъркайте съставките, разклатете добре. Сложете влажна кърпа, увийте с фолио, а след това и с топъл шал.

Съставки за мехлема:

Вземете от всичко по равни части 1: 1: 1: 1  – медицинска жлъчна течност (продава се в аптеките), глицерин, йод, амониев хидроксид (воден разтвор на амоняк, също се продава в аптеките).

Мехлемът ще загрее мястото, потърпете, колкото можете, след това почистете. Може да се появи зачервяване, внимавайте да не изгорите кожата си.

Вижте още: Методът на Норбеков за възстановяване на зрението

След 4 процедури болката ви ще отмине. Най-добре нанасяйте крема през нощта. Миризмата е доста специфична, но ще трябва да потърпите.

koleno-2

Пожелаваме ви живот, в който няма да имате болка в коленете. Затова е много важно да обърнете внимание на движението и на физическите упражнения! Но ако все пак започнете да имате проблеми с коляното, можете да използвате нашата прекрасна рецепта!

loading...