НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

3
Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!
Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Страдате от болки в коляното? А медикаментозното лечение не дава резултати? Този метод ще ви помогне да се отървете от болката завинаги!

Ние често се сблъскваме с подобен проблем, тъй като при болката в коляното невинаги медицинските методи имат дълготраен ефект, а понякога дори и не работят.

Предлагаме ви рецепта за мехлем, с който да излекува коленете си.

Ако се подуват, ако не можете да ги свивате, слизането под наклон ви е особено трудно, изпитвате остра болка при ходене, третирайте колената си със следния лек: Направете си мехлем сами! Разбъркайте съставките, разклатете добре. Сложете влажна кърпа, увийте с фолио, а след това и с топъл шал.

Съставки за мехлема:

Вземете от всичко по равни части 1: 1: 1: 1  – медицинска жлъчна течност (продава се в аптеките), глицерин, йод, амониев хидроксид (воден разтвор на амоняк, също се продава в аптеките).

Мехлемът ще загрее мястото, потърпете, колкото можете, след това почистете. Може да се появи зачервяване, внимавайте да не изгорите кожата си.

Вижте още: Методът на Норбеков за възстановяване на зрението

След 4 процедури болката ви ще отмине. Най-добре нанасяйте крема през нощта. Миризмата е доста специфична, но ще трябва да потърпите.

koleno-2

Пожелаваме ви живот, в който няма да имате болка в коленете. Затова е много важно да обърнете внимание на движението и на физическите упражнения! Но ако все пак започнете да имате проблеми с коляното, можете да използвате нашата прекрасна рецепта!