НАЧАЛО ЗДРАВЕ Имате напукани пети? Ето как да се справите с този проблем!

Имате напукани пети? Ето как да се справите с този проблем!

0
Имате напукани пети? Ето как да се справите с този проблем!
Имате напукани пети? Ето как да се справите с този проблем!

Напуканите пети са доста често срещан проблем, който жените крият и почти никога не си признават за него. Но вече има решение!

Искате всичко да е перфектно. Всички жени са перфекционисти, за тях, всеки детайл е от значение, но когато става дума за външен вид или здраве … имат достатъчно енергия, за да направят анализ на хилядите варианти за решаване на проблема и да изберат най-добрият!

Ако сте с напукани пети, ви препоръчваме този ефективен, но малко популярен метод. Кремовете за напукани пети не дадат такъв резултат! Сухата кожа на петите се влияе добре от лимонената кора…

Как излекувате петите си?

Нужни са ви следните съставки:

1 лимон

чорапи

овлажняващ крем или олио за суха кожа

Начин на действие:

Изстискайте сока на лимона и оставете настрана. За лекарството ви трябва само кората и малко от лимонения пулп!

1

Поставете половинките на изстискан лимон директно върху петата.

2

Обуйте чорапи. Дръжте изцелителния компрес на краката си за 30 минути. Нужен е около половин час, кожата да се отпуснете и да се възстанови! Необходимо е малко време, но резултатът ще ви зарадва…

4

След 30 минути свалете чорапите си, изхвърлете половинката на лимона и  погледнете петите си. Лимоновата кора съдържа етерични масла, които омекотяват кожата и я подновяват: всички стари клетки на кожата се отстраняват лесно.

5

Пукнатините по петите стават по-малко забележими още след първата процедура, и ако прилагате това лечение редовно, кожата на краката ви ще стане безупречна!

Нанесете малко овлажняващ крем или масло върху краката. Може да използвате кокосово масло, има много любители на неговото действие.

6

Вижте още: Лошият сън алармира за проблеми в здравословното ви състояние

Този финален слой помага за укрепването на кожата на петите за дълго време и тя става по-гладка! Хранителните вещества на лимона, а след това и тези на маслото или крема много добре проникват в по-дълбоките слоеве на кожата. Това е изключително ефективно лечение при напукани пети!

Дълго време ще се възползвате от този лек и ще говорите за него с най-близките си приятели. Всички ще бъдат много доволни, защото пукнатините по краката – често срещан проблем, ще изчезнат, кожата ще бъде здрава и красива!

Кажете за тази прекрасна рецепта на приятелите си, те ще оценят загрижеността ви!