НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Разберете какви са греховете на вашата зодия?

Разберете какви са греховете на вашата зодия?

0
Разберете какви са греховете на вашата зодия?
Разберете какви са греховете на вашата зодия?

Всеки от нас има тъмна страна, с която не му е лесно да се бори. Астролози казват, че всеки знак от хороскопа има слабости, с които не се гордее, но продължава да се държи по този начин. Научете какви са греховете на вашата зодия според хороскопа.

Овен

Овенът може да извърши убийство. Разбира се, това не означава, че ако сте Овен, има 100% шанс това да се случи в живота ви. Но трябва да бъдете нащрек. Вие сте непредвидими и лесно губите самообладание. Овните трябва да бъдат много внимателни и да се опитат да се справят с чувствата си.

Телец

Основният грях, присъщ за Телеца е ненаситността. Това се отнася за всичко: храна, секс, внимание. За да постигне целите си, Телецът може да направи много. Друг малък грях на този знак – нарцисизъм.

Близнаци

Близнаците имат един недостатък – непочтеност. Те обичат да лъжат както за дребни, така и за по-важни неща, особено ако истината не изнася на тяхната особа. Какъв е най-добрият начин да саботират нещо? Да излъжат за него.

Рак

Раците са предразположени да обожествяват всичко и всички. Ако харесват някой, за тях този човек се превръща в Бог. Раците ще направят всичко възможно, за да угодят на своя любим/любима, без дори да знаят, че това е грях. Но помислете за себе си – вие сте забравили за собственото си съществуване. Бихте дали живота си за другия. Внимавайте кой обожествявате!

Лъв

Лъвът до голяма степен е нарцис, особено когато става въпрос за взаимоотношения. Може би това е най-егоистичният знак. Той мисли само за себе си и знае как само с едно движение да постигне всичко, което поиска. Арогантни и високомерни. Дори хората, с които Лъвът се опитва да поддържа близки отношения, не искат да имат нищо общо с него.

Дева

Недостатъкът на Девата е завистта. Тя желае всички да говорят за нея. Ако си пада по някой, който не й отвръща със същото, тогава започва да го преследва, организирайки си уж случайни срещи с неговата особа. През това време, мисли надълго и нашироко колко ревнува, че той има нещо, което тя желае.

Везни

Везните са заинтересовани единствено от собствената си красота. Виждайки красивото си отражение в огледалото, те ще получат силата да живеят. Хубавото е, че колкото и часове да отделят за разкрасяване, те го правят както за външното, така и за вътрешното си „аз“. Убедени сте, че красотата е не само външна, но и вътрешна.

Скорпион

Грехът на Скорпион – похотливост. Като най-страстната зодия, похотливостта е най-големият им грях. Страстната им натура копнее за интимни моменти. Това води до разочарования – трудно им е да намерят същия похотливец като тях.

Стрелец

Стрелците са склонни към изневяра. Те обичат да флиртуват с всички. Възприемат секса като забавление, затова е трудно да останат дълго в сериозна връзка. Дори да са с някого, когото обичат, очите им шарят наоколо за потенциални жертви.

Козирог

Козирозите страдат от алчност. Трудно напускат офиса и имат добра причина за това. Те обичат да се съревновават с колегите и правят всичко по силите си да печелят най-много пари от всички. Те дори не искат да харчат финансите си, но им харесва да се хвалят с успехите винаги, когато им се отдаде възможност.

Водолей

Водолеите смятат, че са най-специални. Имат навика да се мислят за по-добри от останалите. Често намекват, че имат повече акъл на върха на малкия си пръст, отколкото другите имат в цялото си тяло. Чувстват се добре, когато излизат победител по интелигентност и изобщо не им пука дали това е вярно или не.

Вижте още: Забавен хороскоп: Как се молят различните зодии?

Риби

Рибите обичат да летят в облаците. Понякога изглежда, че живеят в свои собствен свят. Винаги мечтаят за миналото или бъдещето и оставят хората да ги задминават, докато те продължават да се движат със същия бавен ход. Мързеливи са, защото не могат да живеят в настоящето и вечно мислят „Какво би било, ако…“.