НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лошия дъх може да бъде унищожен с тази лесна рецепта!

Лошия дъх може да бъде унищожен с тази лесна рецепта!

0
Лошия дъх може да бъде унищожен с тази лесна рецепта!
Лошия дъх може да бъде унищожен с тази лесна рецепта!

Лошия дъх със сигурност е причинявал неприятност на много от нас. Всички знаем, че трябва да полагаме грижа за нашето здраве, но също така трябва да грижим и за хигиената си.

Няма нищо по-неприятно от среща с човек, който не полага грижи за собствената си хигиена. Такива хора обикновено излъчват неприятна миризма, ходят с изпоцапани и мръсни дрехи или имат ужасен лош дъх.

Лошият дъх като цяло се среща доста често. Има случаи, в които хората наистина полагат грижи за себе си – мият зъбите си, но не успяватда се справят с причината за лошия им дъх. Дали това ще е поради храната, която консумират или бактериите, които се събират в устата, няма значение.

Във всеки случай лошият дъх може да се окаже труден за отстраняване. На пазара има многобройни пасти за зъби и всички те обещават да помогнат, но често това излиза доста скъпо, както има и още една негативна страна – повечето продукти на пазара с пълни с химикали.

Затова ще ви запознаем с един естествен продукт, който може да ви помогне да се справите лошия дъх веднъж завинаги!

Прекратете неприятната миризма в устата с тази рецепта!

Вижте още: По-чист въздух у дома благодарение на тези растения!

Имате нужда от:

  • 2 лимона
  • 1 чаша топла вода
  • половин лъжица канела
  • 1 чаена лъжичка сода
  • 1 чаена лъжичка мед

Начин на приготвяне:

Смесете сока от лимони с канела та и меда в бутилка. Добавете чаша топла вода и разклатете добре. Използвайте 1 или 2 супени лъжици от това естествено средство за изплакване на устата, след което може да глътнете от него няколко глътки. Канелата убива бактериите, които причиняват лош дъх. Медът има също антибактериални свойства, содата помага за избелването на зъбите. Лимонът придава приятен аромат и е идеален за унищожаване на всички бактерии, които могат да останат в устата ви.

loading...
loading...