НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Колко привлекателна жена сте? Разберете с този тест!

Колко привлекателна жена сте? Разберете с този тест!

0
Колко привлекателна жена сте? Разберете с този тест!
Колко привлекателна жена сте? Разберете с този тест!

Всяка жена е красива по свой собствен и уникален начин, но има силни и слаби страни. Искате ли да видите това, което природата ви е дала специално на вас, това, което ви кара да сте привлекателна и желана в очите на противоположния пол? Няма лесни отговори или команди за бърз достъп – всичко е само за ориентир. Просто погледнете по-отблизо и изберете изображението, която ви харесва…

Тест: Колко сте привлекателна като жена?

1) Мис Спонтанност.

Нервна, игрива и палава като дете. Очите й се смеят, а в характера й се крият малки искри. По време на този блясък в очите, мъжете се влюбват!

2) Мис Домакиня.

Нейните основни функции – грижа и топлина. Когато сте близо до тези жени, се чувствате като у дома си. Мъжете ги оценят и с удоволствие се заобикалят с млади дами, създаващи уютна атмосфера.

3) Мис Жар.

Тази жена има нещо специално, което не може да се опише. Тя не е такава, която да се подчинява на рамки. Всеки неин ден е пълен с новости и приключения.

4) Мис Необходимост.

От тях ще ви закипи кръвта. Така, че те просто не са даденост и трябва да се стремите да ги спечелите. Въпреки това, достигат до тях само най-смелите – другите предпочитат да им се възхищават от разстояние.

5) Мис Скромност.

Основната ценност на тази категория момичета е, че те имат прекомерни претенции. Такива жени са доволни от факта и сърцето им вярва, че е по-добре птицата да бъде в ръката, отколкото да има две птици, но в небето.

6) Мис Романтика.

Това е рядка комбинация между чар, лекота и нежност. Няма и капка агресия или напрежение. Това момиче наистина възприема всеки хубав жест и постъпка. Тя има нужда от любов и взаимност.

Вижте още: Какъв е характерът ви според кръвната ви група

7) Мис Желязната Лейди.

Силни страни на тази жена са извънредната интелигентност, ясната посока и независимостта. Тя няма да чака принца. По-скоро ще си намери човек, който да го направи такъв. И, въпреки че този подход не винаги е добър, никой мъж няма да чака сълзите на Желязната лейди.

8) Мис Чувственост.

Тази жена не вярва, че мъжът е длъжен да бъде единствено инициатор в спалнята и няма съмнение, че тя също би направила първата стъпка. Мъжете боготворят тези момичета, защото това ги кара да се чувстват желани.